Marcella vs. Hodgkin

step by step, piece by piece, brick by brick 23 maart 2013

Filed under: Uncategorized — mavzandwijk @ 10:21 PM

Daar ben ik weer! Er is veel veranderd sinds m’n vorige update. Om verder niet mijn hele blog te wijden aan alles wat nieuw en anders is, zal ik me maar meteen op het medische gedeelte richten!

Ondertussen alweer 1.5 jaar schoon (!) en twee controles verder. Bij beide artsen was er niks aan de hand, alles was goed πŸ™‚ En sinds kort minder controles! In plaats van dat ik elke 4 maanden naar de oncoloog moet, mag ik er nu elke 6 maanden heen! Langzaamaan zijn we aan het afbouwen dus πŸ™‚ Op dit moment betekent dat dat ik alsnog elke 3 maanden naar het ziekenhuis ga, maar elke controle is goed! Ze houden mij in ieder geval in de gaten, en daar gaat het om.

 

Naast de goede controles voel ik mij ook goed. Ik ben nog steeds van alles op een rijtje aan het zetten, aan het verwerken, maar stapje voor stapje kom ik er wel. Ik heb sinds kort eindelijk een verslag afgerond van m’n studie, een verslag dat ik 2 jaar geleden niet kon afronden door de kanker. Dat dat nu helemaal klaar is, is vooral geestelijk een hele opluchting geweest. Weer een ding minder wat me kan herinneren aan die periode πŸ™‚

Langzaamaan gaat het de goede kant op πŸ™‚ En tot die tijd genieten!

 

Liefs,

 

Marcella

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s